50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük. A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük. Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
Hevíts 1 evőkanál olajat egy serpenyőben. 2-3 percig süsd a zöldbabot. Sózd és borsozd a csirkemell darabokat, majd szedd ki a serpenyőből a zöldbabot és süsd helyette a serpenyőbe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirke melleket alaposan bedörzsölöm a fűszerekkel és forró olíva olajban hirtelen kisütöm őket. Tálalásig langyos sütőben tartom, hogy ki ne hűljenek. A serpenyőben visszamarad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemájat miután megtisztítottuk, nagyobb kockákra vágjuk és kb. 8-10 percig főzzük sós vízben. Majd a vizet leöntjük róla, s kihűtjük. Amíg fő a máj, addig 4 db tojást me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és az apróra vágott foghagymával összekeverjük. A csirkedarabokat beleforgatjuk, kiolajozott tepsibe egymás mellé ren...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes