3,5 dl tejszín
20 dkg étcsokoládé
20 dkg túró
40 dkg vajas keksz
Mikróban olvasszuk fel a csokoládét. A tejszínt verjük fel kemény habbá, öntsük hozzá az olvasztott csokoládét és adjuk hozzá a túrót majd robotgéppel alaposan keverjük ki.
Egy formát béleljünk ki folpakkal, és az alját rakjuk ki egy sor keksszel. A kekszre kenjünk krémet, majd megint egy sor keksz és krém, stb. a tetejére keksz kerüljön. Hajtsuk rá a folpakkot és tegyük pár órára hűtőbe. Borítsuk ki tányérra és szeleteljük fel.
Elsőként dolgozd össze a vajat a cukorral, vaníliás cukorral, sóval és a vízzel egy kisebb lábosban. Melegítsd össze. Ha felforrt, öntsd hozzá a lisztet, és keverd addig, amí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból meggyúrjuk a tésztát s elosztjuk nagyobb és kisseb részre. Nagyobbik tésztát kivajazott, lisztezett 37x27 cm tepsibe egyenletesen bele tapogatjuk s mehet rá a tölte...
Elkészítési idő: 1/2 ó Nehézség: KönnyűA csokoládét a vajjal egy kis edényben összeolvasztjuk, majd félretesszük kicsit hűlni. A tojásokat a cukorral nagyon habosra keverjük elektromos habverővel, belerakjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk kis gombócokat csinálunk,megnő!,sütjük.Még melegen kikaparjuk a belsejét.A kikapart tésztához adunk,kakaó port,rumot,lekvárt,cukrot és annyi tejet hogy kenhető masszát...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz