menu

Családireceptkönyv.hu

Vinyigred, husokhoz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Vinyigred

Hozzávalók:
2-3 db cékla
2-3 db burgonya
2 db sárgarépa
1 fej vöröshagyma

őrölt bors
ízlés szerint háziolaj

Elkészítés:


A céklát, a burgonyát és a sárgarépát sós vízben főzzük meg, de ügyeljünk rá, hogy nem kell túlzottan puhára főzni. Ha kész, vegyük ki a vízből és hagyjuk kihűlni. Ezután vágjuk kockára, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát, ízesítsük kevés sóval és őrölt borssal. Öntsünk rá az olajat, keverjük össze és 1 éjszakát hagyjuk állni, hogy az ízek jól összeérjenek.

Vinyigred, husokhoz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Mártogatósok
Mártogatósok

Juhtúrós mártogatós: 15 dkg enyhén sós juhtúró fél pohár natúr joghurt, 1 kávéskanál reszelt vöröshagyma vagy 1 evőkanál apróra vágott snidling, 1 evőkanál apróra vágott k...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Nudelsalat mit Hackfleisch
Nudelsalat mit Hackfleisch

Die Nudeln gar kochen, abseihen und in eine Salatschüssel geben. Das Fleisch krümelig anbraten und sehr scharf würzen mit den angegebenen Gewürzen und etwas Tomatenmark. In eine...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marianna
Mama saláta
Mama saláta

Hagymát apróra vágjuk, sóval kis citromlével meglocsoljuk, kicsit állni hagyjuk. Zöldségeket lereszeljük és összekeverjük. Tejföl, majonéz, mustár, cukor, borsot összekeverjük. Le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
BOURSIN házilag
BOURSIN házilag

A krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal. Tálalásig hűtőben érleljük. Változatosan felhasználható, lehet...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk