báránycomb, borókamag, babérlevél, egy kis tej, füstölt szalonna, 5 deka vaj, só.
A combot minden hártyájától és zsiradéktól megtisztítjuk és sóval, borókamaggal bedörzsöljük. Ráteszünk néhány babérlevelet, és ecetes ruhában néhány napig állni hagyjuk, miközben a ruhát naponta váltogatjuk friss ecetes vízbe mártva.
A sütés előtti napon a combot tejben megáztatjuk, és közvetlenül a felhasználás előtt a tejet letörölgetjük róla. Megtűzdeljük füstölt szalonnaszeletekkel, megforgatjuk 5 deka forró vajon, és kevés vízen az egészet puhára pároljuk.
Végezetül a sütőben ropogós pirosra sütjük a pecsecsét. Párolás helyett ajánljuk az alufóliában való sütést.
A vöröshagymákat megpucoljuk, majd hajszálvékony karikákra vágjuk, amiket egy lábasban megdinsztelünk, megpirítunk. Amint elkészültek, kivesszük mindet egy tálba, de az olajat ne ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGábornak vágjátok le a faszát azt ragasszátok vissza a legkisebb méretre
Elkészítési idő: számold ki lol Nehézség: NehézA hagymát szeletekre vágjuk, s az agyagedényben – tűzhelyen vagy parázson – egy kevés olívaolajon üvegesre pároljuk. Sóval, borssal, sáfránnyal, illetve az illatos marokkói fűszerk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kicsontozott bárány mellét felvágjuk, hogy a tölteléknek helyet csináljunk. A töltésre felvágott bárányt megtöltjük a következőkkel: 2 tejben áztatott zsemlyét jól kinyomunk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű