menu

Családireceptkönyv.hu

Bulete de Cartofi cu Cascaval


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


4-5 cartofi fierti
2 oua
150 g cascaval
aprox 100 g faina
sare
piper alb macinat
nucsoara (optional)
400 ml ulei pentru prajit

Elkészítés:



Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Cartofii si cascavalul se rad pe razatoare, pe partea cu ochiuri mici.

Intr-un bol amestecam cascavalul si cartofii cu cele doua oua intregi, sare si piper dupa gust si daca dorim nucsoara. Cand am omogenizat totul, incepem sa adaugam faina, putin cate putin, pana aluatul incepe sa devina mai vartos. Se imparte compozitia in doua.

o parte din compozitie se framanta usor pe blatul infainat si formam un sul subtire avand circumferinta de 3-4 cm. Cu ajutorul unui cutit taiem sulul de cartofi din cm in cm, apoi fiecare patratel il modelam intre palme, pana ia forma rotunda.

Procedam la fel si cu partea a doua de compozitie.
Daca dorim ca buletele sa fie putin crocante, le tavalim prin pesmet.
Intr-o tigaie incingem uleiul bine, apoi dam focul la mediu si adaugam buletele. Nu le inghesuim in tigaie pentru a le putea intoarce cu usurinta.

Prajirea dureaza 3-4 minute, apoi se aseaza pe prosoape de hartie sa se scurga uleiul.
Se servesc calde, cat si reci.
Pot inlocui cu succes o garnitura sau pot fi servite in asociere cu alte aperitive.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Gonda
Polenta - sk
Polenta - sk

link

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukkinis tócsni
Cukkinis tócsni

A cukkinit hámozzuk, magjait kikaparjuk, és lereszeljük nagylyukú reszelőn. A hagymát is hozzáreszeljük, beleütjük a tojást. A fokhagymát belereszeljük, a petrezselyemzöldet kicsir...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Proteines kókuszgolyó
Proteines kókuszgolyó

áztasd be a zabkorpát/pelyhet annyi vízben, hogy pont ellepje. (Talán érdemes a folyadékban egy kicsit meg is főzni, akkor valamivel puhább, a korpa esetén pedig grízesebb ízt kapu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Provanszi karfiol
Provanszi karfiol

Szepi Ági

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk