Hozzávalók
Szükségünk lesz:
4 dbtortilla lap
200 greszelni való sajt
200 gsonka
saláta
paradicsom
újhagyma
Öntet:
majonéz
fokhagyma
só
Elkészítjük az öntetet: a majonézt elkeverjük a zúzott fokhagymával, majd sózzuk és borsozzuk.
Minden tortilla lapot megkenünk az öntettel, rátesszük a sonkát (amit ízlés szerint csíkokra vághatunk), a reszelt sajtot, a salátát és a paradicsomot (apróra vágva). A tortilla lapokat felcsavarjuk, majd kisebb darabokra vágjuk, és fogvájóval vagy hurkapálcával átszúrjuk. A tetejét vékonyra karikázott újhagymával szórjuk meg. Jó étvágyat!
Apróra vágjuk a póréhagymát, a zöldségeket, a csirkemell filét. A húst megpirítjuk a kókuszzsíron, majd félretesszük, sütés közben sózzuk, borsozzuk. Pici kókuszzsíron a zöldségek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a meglangyosított tejbe keverjük a cukorral és langyos helyre téve felfuttatjuk. A többi hozzávalót egy tálba tesszük és a felfuttatott tejet lassan hozzáadagolva, csom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, a meghámozott paradicsomot és a paprikát apró kockákra vágjuk. A hagymát sózzuk, borsozzuk, zsíradékon megdinszteljük, mikor kész belenyomjuk a fokhagymát és a tűzről le...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes