1 bögre bulgur
1 db paradicsom
5 dkg uborka
2 db újhagyma
3 ek olívaolaj
0.5 citromból nyert citromlé
1 ek fűszerpaprika
1 ek petrezselyem
só ízlés szerint
A bulgurt a pirospaprikával és egy csipet sóval készre főzzük.
Közben a zöldségeket nagyon apróra vágjuk.
Ha megfőtt a bulgur, hozzáöntjük a zöldségeket, az olívaolajat és a fél citrom levét.
Megkeverjük. Ha kell, utóízesítjük.
1. Melegítsd elő a sütőt 200 Celsius fokra. 2. Forralj vizet egy lábasban, főzd 10 percig a karfiol- és a brokkoli rózsákat. 3. Szűrőkanállal merd ki őket, és tedd egy konyhai...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA sajt kockákat bele forgattam a fűszer keverékbe. (Bazsalikom, Kakukkfű, Rozmaring és Oregánó) és ami pirosas az csípős paprikás (ugyan ez a fűszer keverék + erős Pista) Amikor...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt melegítsd elő 180 fokra. A paradicsomokat dobd lobogó vízbe 2 percre, majd vedd ki, és hámozd meg (ezzel a művelettel könnyebben lehet meghámozni). Utána törd szét a parad...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű