200 gr margarin
200 gr porcukor
3 ek sárgabarack lekvár
Ezeket jól kikeverni, majd hozzá adni :
300 gr darált kekszet-
300 gr megpörkölt, apróra zúzott földimogyorót.
Tetejére
5 dkg csoki
2,5 dkg margarin
Össze dolgozzuk és vékonyan kiolajozott tepsibe símítjuk 2 cm vastagságúra.
Tetejére csoki mázat öntünk és megszórjuk apróra vágott pörkölt földimogyoróval, majd rudacskákra szeleteljük fel.
Vegyük a bögrét, és kanalazzuk bele a száraz elemeket. Jó alaposan keverjük őket össze. Üssük rá a tojást, és adjuk hozzá a nedves elemeket. Egy kanál segítségével alaposan keverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral habosra verjük, egészen addig, amíg ki nem fehéredik. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és egy másik edénybe szitáljuk, majd hozzáreszeljük a citrom héját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a krémet: a vaníliás pudingot megfőzzük a tejben, majd a margarint habosra keverjük a porcukorral, és hozzákeverjük a kihűlt pudinghoz. A gesztenyés alaphoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes450 g kockacukrot ledörzsölünk 2 narancs héján, és a cukrot tálba téve, elkeverjük 12 narancs és 2 citrom levével, valamint 4 dl vízzel. A cukrot mindaddig keverjük, amíg a vízben...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Nehéz