menu

Családireceptkönyv.hu

Serteskaraj aszaltszilvaval


Írta:

Elk. idő: 2,5 ora
Adag: 6 sz.reszere
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1,5kg serteskaraj , 20 dkg aszaltszilva ,20 dkg zsir, komenymag , feketebors ,so , bacenszalonna ,

Elkészítés:


A hust megmossuk es a kozepebe lyukat furunk betoltjuk aszalt szilvaval ,majd befuszerezzuk es megkenjuk zsirral a tetejet .Vegul becennel betekerjuk .Sutobe tesszuk lassu tuzon 180 fokon 2,5 oratt sutjuk

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fasírt vajas tésztában
Fasírt vajas tésztában

1. Darál húsból fasírozott alapot készítek. 2. Tésztát kinyújtom és 12 darabra vágom és megkenem a felvert tojással. 3. A fasírtból 12 golyót készítek a tésztára helyezem,ös...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zsebes karaj
Zsebes karaj

A karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Egyben sült karaj
Egyben sült karaj

1. Egy magas tepsit vagy jénait kibélelünk úgy alufóliával, hogy majd be tudjuk takarni vele a húst. 2. A karajt bevagdossuk, úgy mintha szeletelnénk, de nem vágjuk el az alját...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA
CSÜLÖK PÉKNÉ MÓDRA

A csülköt jól megmossuk és lekaparjuk. A sót összekeverjük 1-2 evőkanál étolajjal és a borssal, és ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük a csülköt minden oldalról. Ezután egy tepsib...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk