25 dkg liszt ( Schar mix B, Nutri free mix per pane, Glutenix Alfa mix
25 dkg túró
25 dkg margarin
1 tk só
Ha a túró esetleg nedvesebb akkor lehet hogy több lisztet igényel majd.
Összegyúrjuk hűtőben pihentetjük ha lágy lenne.Nyújtjuk ujjnyira vagy egy kicsit vastagabbra. Szaggatjuk, majd a tetejére reszelt sajtot tehetünk.180 fokon sütjük amíg szép színe lesz
A lisztet a sóval,sütőporral elkeverem,a margarinnal,tojássárgákkal elmorzsolom. Az élesztőt 1 dl tejben,pici cukorral felfuttatom és a többi anyagokkal jól begyúrom. 15 dkg resz...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: KözepesA puhára főtt krumpliról leönteni a főzőlevet, még forrón összetörni.Összegyúrni, kétfelé osztani, ujjnyi vastagra nyújtani, bevagdosni, kiszaggatni. 200 fokra előmelegített sü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézbbi hozzávalóval, ha nem állna össze, pici tejet adhatunk hozzá, ha ragacsosnak érezzük, akkor még egy kis lisztet. Egy pici darabot meg is kóstolhatunk, hogy megfelelően sós a tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spenótot forró forró sós vízben néhány percig főztem, leszűrtem, majd mikor kihűlt, durvára feldaraboltam. A Fetát és a túrót a felvert tojással, borssal, oregánóval, szerecsendi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű