Bármilyen paprikát használhatunk tölteni .A paprikákat megmossuk hosszában kettévágjuk a torzsáját kiszedjük , a belsejüket sózzuk borsozzuk majd lefele fordítva félretesszük .
Elkészítjük a tölteléket :
- A gombáshoz :
csiperkegomba konzervet leszűrjük majd apróra vágjuk és
elkeverjük sóval borssal és krémsajttal , majd betöltjük a paprikákba és a tetejükre füstölt sajtot reszelünk.
- A kukoricáshoz :
konzervkukoricát ,zöldborsó konzervet , egy kisebb sonkakonzervet , apróra vágott főtt tojást és vajat ,sózunk borsozunk majd jól összekeverjük és ezzel a masszával töltjük be a paprikákat .
A salátát megmossuk, megsózzuk. A snidlinget felkarikázzuk, a sonkát felkockázzuk. Az összes hozzávalót jól kikeverjük és a salátára öntjük.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűAz uborkát legyaluljuk.A joghurtba reszeljük a fokhagymát, ízesítjük citromlével, sóval, borssal, olívaolajjal lágyítjuk. Összekeverjük és pirítóssal tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát vékonyra szeletelem, majd lesózom és állni hagyom, majd kinyomkodom a levét és összekeverem a tejföllel, megszórom petreszelyemmel
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű