paradicsom
só
bors
juhtúró
A paradicsomokat megmossuk a tetejüket levágjuk és félretesszük , a belsejüket kivájjuk , sózzuk borsozzuk és egy tálcára lefele fordítva ráhelyezzük őket . Elkészítjük a krémet ,juhtúrót vajjal sóval és borssal elkeverünk , és ezzel a masszával töltjük meg a paradicsomokat , a levágott tetejüket visszahelyezve rájuk tálaljuk .
A megfőtt és meghámozott céklát metéltre vágjuk vagy legyaluljuk, hozzákeverjük a lereszelt uborkát és almát, valamint a majonézt és a tormát. Ízesítjük sóval, esetleg citromlével....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és kihűtjük. Az almát meghámozzuk, felkockázzuk. A kukoricát lecsepegtetjük, az uborkát szintén kockára vágjuk. Az újhagymát karikázzuk, a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A padlizsánokat megmossuk, a szárvégüket leválasztjuk, törzsüket hosszanti irányban, vékony szeletekre bevágjuk (A) úgy, hogy a szár felőli részen 4-5 cm egyben maradjon. A szel...
Elkészítési idő: 2 ó 15 p Nehézség: KözepesElőször a káposztát csíkozzuk fel. megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket. Először a porcukorhoz adjuk hozzá a sót, borsot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű