Lasagne tészta
margarin
liszt
tej
fél kg darált hús
2 fej hagyma
só
bors
pirospaprika
olaj
A hagymát apró darabokra vágjuk és kis olajban megdinszteljük. Befüszerezzük borssal sóval pirospaprikával,majd beletesszük a darált húst.Addig főzzük míg jó lesz.
A margarint megolvasztjuk,bele lisztet teszünk és berántjuk.Beletesszük
a tejet annyit hogy egy puding állagú masszát kapjunk belöle.
Egy tepsibe kenünk a mártásból,a húsból és lefektetjük a tésztát,így rétegezzük amíg van belőlle.A legtetejére mártás és hús kerül.Lefedjük alufóliával és megsütjük.
Sajtot lehet a tetejére szórni aki szereti.
Az tésztát összegyúrod..ehhez nem kell profi szakácsnak lenned.. Papirból kúpokat készítesz, ahogy a képen van.. és bevonod alufóliával, és tészta hengereket rátekered.. A felvert...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kétféle lisztet összeszitáljuk egy deszkára, a közepébe mélyedést készítünk, beleütjük a tojásokat, rászórjuk a levendulát. Addig gyúrjuk míg szép fényes tésztánk lesz és már nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacont és a sonkát vékony csíkokra vágjuk. A gombát megmossuk,felszeleteljük. A hagymát apróra vágjuk. Elkészítés:A tésztát sós vízben kifőzzük,leöblítjük. A bacont kiolvasztjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű