menu

Családireceptkönyv.hu

Húsos lasagne


Írta:

Elk. idő: 1,5 óra
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Lasagne tészta
margarin
liszt
tej
fél kg darált hús
2 fej hagyma

bors
pirospaprika
olaj

Elkészítés:


A hagymát apró darabokra vágjuk és kis olajban megdinszteljük. Befüszerezzük borssal sóval pirospaprikával,majd beletesszük a darált húst.Addig főzzük míg jó lesz.
A margarint megolvasztjuk,bele lisztet teszünk és berántjuk.Beletesszük
a tejet annyit hogy egy puding állagú masszát kapjunk belöle.
Egy tepsibe kenünk a mártásból,a húsból és lefektetjük a tésztát,így rétegezzük amíg van belőlle.A legtetejére mártás és hús kerül.Lefedjük alufóliával és megsütjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Sajtot lehet a tetejére szórni aki szereti.

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Tésztafélék,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Virslis-sajtos spagetti
Virslis-sajtos spagetti

A virslik bőrét levesszük, majd darabokra vágjuk őket. Megfogunk egy adag spagettit és 4-5 virslidarabot szúrunk rá. Forró sós vízben megfőzzük, ahogy máskor is szoktuk és leszűrjü...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar fel­hő­muffin
fel­hő­muffin

1. Olvaszd fel kíméletesen a csokoládét vízfürdő fölött vagy mikrohullámú sütőben. 2. Forgasd bele a krémsajtot és addig keverd, amíg egyenletes állagú lesz. 3. Válas...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Grízgombóc
Grízgombóc

1. 1 egész tojás és annyi búzadara amennyit könnyedén tudunk eldolgozni bele. 2. Só, bors, egy-két csepp olaj. 1/2 órát álljon azután teáskanálnyi mennyiségeket szaggatunk a fo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add border_color Új recept favorite Kedvenc receptek person Belépés favorite Belépés favorite ASZF thumb_up Facebook oldalunk