2 db csirkemell filé
3 db alma
20 dkg karaván sajt
10 dkg angol szalonna
2 dl tejföl
só,bors,liszt
A csirke melleket szeletekre vágjuk,majd negyedeljük.
A szalonna szeleteket tűzálló edény aljára fektetjük és rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt és lisztbe forgatott hús szeleteket.
Az almát káposzta reszelőn a húsra reszeljük. A sajtot lereszeljük és az almára szórjuk.
Végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.
Közepes lángon meg sütjük és forrón tálaljuk!
Egy nagy tálba reszeljük le először a cukkinit, sózzuk be, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Nyomkodjuk át pár perc elteltével, így a felesleges lé távozik belőle. Ekkor reszeljük h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz valóban nem bonyolult recept, a tényleges munkád alig lesz tíz perc. A krumplikat pucold meg, vágd egyforma cikkekre vagy akár karikákra. A csirkecombokat mosd át alaposan, majd...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymákat minimális kókuszolajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst, a túrót, a fűszereket és jól összegyúrjuk. Vizes kézzel apró kis golyócskákat formálunk belőle, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1.Egy jénai tálat kivajazunk. 2.A húst kiveregetjük, előkészítés után lisztbe mártva elősütjük. 3.A kivajazott jénai tál aljára terítjük a sonkaszeleteket, elrendezzük rajta az e...
Elkészítési idő: 60-120 perc Nehézség: Könnyű