3 db citrom barabolva kicsire
1 db citrom leve
oliva olaj
petrezselyem
menta
1 vörös hagyma
A hozzávalókat egészen apróra vágjuk. Grillezett hal tetejére kitűnő
Elkészítése: A keszeget megpucoljuk, belsőségeit és szemeit eltávolítjuk majd a hal belsejét sóval bedörzsöljük. Aztán összezúzott fokhagymát, kakukkfüvet és durvára vágott rozmari...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fagyos halszeleteket szobahőmérsékleten hagytam felengedni, majd tenyérnyi darabokra vágtam (így lett 8 szelet). Besóztam, citromlével meglocsoltam. A tejszínes krémsajtot tálb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lazac filét előző este 3 hosszúkás darabra vágtam, megsóztam és beborsoztam a citromborssal. A gombát apróra vágtam, az újhagymát felkarikáztam és és kevés olajon mindkettőt meg...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sütőt előmelegítjük 200 fokra. 2 A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk, és egy 20×25 cm-es tepsiben összekeverjük a bulgurral. Sózzuk, borsozzuk, majd a vízforralóból felöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű