1,5-2 kg süldő malac császárhús, 1 ek nagyszemű só, 1/2 ek durvára őrölt bors, 4-5 gerezd fokhagyma, 8-10 szem aszalt paradicsom, 1 póréhagyma, 3 ág rozmaring, pár szál friss kakukkfű, 1 csokor zsálya, 1 csokor bazsalikom, 1 csokor petrezselyem, kevés olívaolaj, 1-2 dl száraz fehérbor
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2016/12/aszalt-paradicsomos-porchetta.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
A csirkét gondosan megtisztítjuk, feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk és finomra aprítjuk. A paprikákat és a paradicsomot megmossuk, a paprikákat kicsumázzuk, a paradicsomot megh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilveszteri étel elkészítéséhez a sütőt melegítsd elő 200 fokra. Sütőpapírral bélelj ki egy nagyobb tepsit. A krumplit alaposan mosd meg. Egészen vékonyan vagdosd be úgy, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlásd a videót
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Nehéz, Keverjük habosra a tojások sárgáját az édesítővel, a cukorral és a a ki kapart vaníliával,majd szitáljuk bele a sütőporos lisztet. A tojások fehérjéből készítsünk kemény habot, m...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű