menu

Családireceptkönyv.hu

Aszalt paradicsomos porchetta


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1,5-2 kg süldő malac császárhús, 1 ek nagyszemű só, 1/2 ek durvára őrölt bors, 4-5 gerezd fokhagyma, 8-10 szem aszalt paradicsom, 1 póréhagyma, 3 ág rozmaring, pár szál friss kakukkfű, 1 csokor zsálya, 1 csokor bazsalikom, 1 csokor petrezselyem, kevés olívaolaj, 1-2 dl száraz fehérbor

Elkészítés:


Kedves Felhasználónk,

Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.

A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2016/12/aszalt-paradicsomos-porchetta.html

Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Gombás sertésszelet
Gombás sertésszelet

Gombás sertésszelet,rizs,és hagymás burgonya köret. A hússzeleteket bacon szalonnára teszem adok hozzá egy kis vizet és sütöm. Tettem borsot,fokhagymát,nagyon kicsi sót.Mikor a h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Egészben sült kacsa fügés narancsmártással
Egészben sült kacsa fügés narancsmártással

A vajat, sót, borsot, köménymagot és 1 tk. szárított kakukkfüvet keverjük össze. A kacsának a hasüregét sózzuk és borsozzuk meg, szórjuk bele a maradék 1 tk. szárított kakukkfüvet,...

Elkészítési idő: 125 min
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Fűszeres csirkenyársak jázminrizzsel,mogyorószósszal
Fűszeres csirkenyársak jázminrizzsel,mogyorószósszal

A sütőt előmelegítjük 180 C fokra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatjuk(erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. A csirkemellfilét kb. 2-3 cm vék...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Almás libamájtorony
Almás libamájtorony

A májat szeletekre vágjuk, és egy éjszakán át 2 dl tokajiban pácoljuk. A pácból kivéve sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon megsütjük. Az almákat (magházakat eltávolítva) felkarikáz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk