1/2 kg gomba, 1 evőkanál olaj, 1/4 csésze vaj, 2 gerezd fokhagyma apróra vágva, 1 teáskanál zsálya, 1 evőkanál citromlé, só és bors ízlés szerint
1. A gombákat forgassuk meg az olajban, ízesítsük sóval és borssal, majd 200 fokos, előmelegített sütőben süssük őket barnára.
2. Ha a gombák készen vannak, egy serpenyőben hevítsünk vajat, és várjuk meg, amíg a vaj aranybarna nem lesz. Adjuk hozzá a citromlevet, a fokhagymát és a zsályát, rotyogtassuk össze, aztán dobjuk bele a sült gombákat is!
3. Szükség szerint ízesítsük sóval borssal!
1 Szükségünk lesz egy 200 C-os sütőre, de még ne melegítsük elő, korai lenne. Akkor kapcsoljuk be a sütőt, mikor a tojásfehérjével lekenjük a bejgliket. 2 Egy tálba kimérjük a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Menj el a város legjobb cukrászdájába. 2. Állj sorba 3,5 órát 3. Költs el sok pénzt 4. Utána még ugorj be pár boltba (sorrendben: Penny, Aldi, Lidl, Tesko, Spar, CBA...)...
Elkészítési idő: 9 óra Nehézség: NehézAz összes hozzávalót tedd egy nagy tálba, és a robotgép dagasztókarjával dolgozd össze pár perc alatt. Vedd ki a tálból, és gyors mozdulatokkal gyúrd gombóccá. Vágj le két széleseb...
Elkészítési idő: 42 perc Nehézség: KönnyűTojásokat hosszába félbe vágom , sárgáját kiveszem , krumplikat leszűröm , hozzáadok 5 dk vajat ,1 evőkanál tejfölt , csapott evőkanál mustárt ugyanannyi majonézt, sót , pici fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű