6 felsőcomb, só, sült csirke fűszerkeverék, zsír, víz
Mindet összerakunk és 1/2 órát lefedve, majd 1/2 órát lefedés nélkül sütjük.
Mi fött burgonyával tálaljuk.
A csirkehúst megtisztítjuk, megmossuk, daraboljuk, besózzuk. A hagymát és a zöldpaprikát tisztítás után finomra vágjuk, majd feltesszük a felforrósított kevés olajba. Mikor üveg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mellfiléket vékony szeletekre vágjuk. Húskalapáccsal a hús rostjait megtörjük, sóval, borssal meghintjük. A gyümölcsöket kockákra daraboljuk, citromlével meglocsoljuk A hús...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: A csirkemelleket szétnyitom, kiklopfolom, sózom, befűszerezem. Az almákat kettévágom a magházat, kiveszem. .A fél almákat cikkekre vágom. A csirkemelleket kevés olajo...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA melleket lebőrözzük, kicsontozzuk, és a húsukat kockákra vágjuk. Az olajban a húst megsütjük, majd amikor szép piros, az apróra vágott vöröshagymát, a tört fokhagymát és egy kevé...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes