1/2 l görög joghurt
1 csokor petrezselyem finomra vágva
1 csokor metélőhagyma finomra vágva
1/2 dl olívaolaj
só
1 gerezd fokhagyma finomra vágva
Az alapanyagokat összekeverem, falafellel, pitával vagy rozskenyérrel tálalom.
A jégsalátát kettévágjuk, mindkét felét felszeleteljük, 1-1 tálba szórjuk. A paradicsomokat és az uborkát is felszeleteljük, egyenletesen elosztjuk a két tálban. Ké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kerekrépát megmossuk, meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük. Ezután vékonyra szeleteljük, hozzáadjuk a gyalult zöldhagymát, a petrezselyemzöldet és a kaprot, összekeverjük és megl...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk, levágjuk a végeit. Egy szeletelőn minél vékonyabbra szeleteljük. Rányomjuk a fokhagymát, besózzuk, alaposan átkeverjük és 10 percig állni hagyjuk, míg lev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű9 tojást keményre főztem, megpucoltam, az őzgerincformát kibéleltem a sonkaszeletekkel. A tojásokat, a párizsit, az uborkákat és a lilahagymát apró kockákra vágtam. Összekevertem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű