teljes kiőrlésű liszt
2 tojás
tej
delikát
zsemlemorzsa
1 csomag Pangasius halfilé
1 csomag fagyasztott zöldségkeverék
alma
savanyú uborka
1. lépés
Szeletekre vágjuk a halat
2. lépés
Bepanírozzuk a halszeleteket
3. lépés
Olajban megsütjük a halat
4. lépés
Megfőzzük a zöldségkeveréket
5. lépés
Apró kockákra vágjuk az almát és az uborkákat és hozzáadjuk a megfőtt zöldségkeverékhez.
A halkonzervek tartalmát dolgozzuk össze annyi liszttel, amennyitől közepes sűrűségű tésztává áll össze. Ha nagyon szétesik, tegyünk bele 1-2 ek tojásmentes majonézt vagy kechupot....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piszránghoz A fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk a rozmaringgal és kakukkfűvel együtt. A felaprított fűszereket sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük a borral, valamint a...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágjuk, megpároljuk. 0.5 l vízzel felöntjük, beletesszük a halászlékockát, felforraljuk, majd belerakjuk a halat. Pár perc után beletesszük a paprikát, paradics...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halfilét kiolvasztjuk és ujjnyi téglalapokra vágjuk. Ez csak abban az esetben szükséges, ha azt szeretnénk, hogy pont úgy nézzenek ki, mint a bolti halrudacskák. Ha ez nem lényeg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű