1 csirkemell filé
1 csomag Knorr Szecsuáni Csípős Csirke alap
4 dl víz
Lépés 1
A kockára, vagy vékony csíkokra vágott csirkehúst erős lángon, hirtelen pirítsuk aranysárgára 2-3 evőkanál olajon.
Lépés 2
Öntsünk hozzá 4 dl hideg vizet, adjuk hozzá a tasak tartalmát, keverjük jól el, és lassú, közepes lángon időnként megkeverve, fedő nélkül pároljuk további 5-8 percig.
Lépés 3
Zöldségkeverékkel tálaljuk.
Villával összetörjük a fetát, és kikeverjük a bazsalikommal, a fokhagymával, valamint kevés borssal. A 2 csirkemellből 8 nagyobb, vékony szeletet vágunk, ezeket kiklopfoljuk, sózz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat tedd egy hőálló tálba, locsold meg kevés olajjal, és 200 fokos sütőben süsd meg körülbelül 40 perc alatt. Közben egyszer fordíts rajta. Ezután tedd egy nejlonzacskóba,...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A paprikákat és az újhagymát vékony csíkokra vágjuk. Elkészítés: A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk a krémsajtból. Erre 3-4...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét bedörzsöljük sóval és borssal, felaprítjuk a fokhagymát, a paprikát, összetörjük a paradicsomot, és a fűszerekkel együtt az egészet a slow cookerbe tesszük 4 órára magas...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: Könnyű