Hozzávalók
Páchoz:
2 dbtojás
1 ev. kanálmustár
1 ev. kanálkeményítő
1 kv. kanálsó
1 kv. kanálkedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)
Sütéshez:
1 ev. kanálolaj
2 kv. kanálszezámmag
Továbbá:
500 ghús
Hozzávalók
Páchoz:
2 dbtojás
1 ev. kanálmustár
1 ev. kanálkeményítő
1 kv. kanálsó
1 kv. kanálkedvenc fűszerkeverékünk (borsos, fokhagymás, fűszerpaprikás, grill…)
Sütéshez:
1 ev. kanálolaj
2 kv. kanálszezámmag
Továbbá:
500 ghús
A húst egyforma nagyságú, 6x6 cm téglalapnyi szeletkékre felszeleteljük, fűszerezzük. A vékonyra szeletelt sajtot és sonkát a hússal váltakozva két nyársra szúrjuk, amíg elfogynak...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa gombát megtisztítom, apróra vágom. 2 szelet összevágott baconnal együtt elkezdem pirítani. Ízesítem a rozmaringgal, fehér borssal, vegetával. Ha elkészült a hússzeletek közepére...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA darálthúst a sajttal, tojással, sóval és borssal jól összegyúrjuk. Ezután gombócokat formálunk belőle, amit morzsával megszórt deszkán a kívánt nagyságúra nyújtjuk. Majd a szokás...
Elkészítési idő: 1,5 Nehézség: Könnyű1. A húst kockákra vágjuk, paprikás hagymás zsírba tesszük, kissé megsózzuk, és fedő alatt pároljuk. 2. Amikor puhulni kezd, hozzáadjuk a paradicsomot és tovább pároljuk, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű