50 dkg sárgarépa nagy lyukú reszelőn reszelve
5-6 levél medvehagyma apróra vágva
1 kis csokor snidling/metélőhagyma apróra vágva
1/2 tk. só
25 dkg görög joghurt
Összekeverjük a hozzávalókat, és már ehetjük is!
Megjegyzés: nem kell előre besózni a répát, ez nem fog úgy levet ereszteni, mint az uborka.
Megjegyzés 2: Figyeljünk arra, hogy ha reggel vagy este ennénk belőle, akkor a görög joghurt helyett inkább tejfölt válasszunk, mert az lassabban szívódik fel.
Megjegyzés 3: Jól áll neki, ha kicsit összeérnek az ízei.
Egy narancs levét kifacsarjuk. A másik kettőt meghámozzuk, felszeleteljük. A sajtot is vékonyan felszeleteljük. Egy nagyobb tányérra rakjuk a salátát, elhelyezzük rajta felváltva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánnak a zöld végét levágom, majd a sütőben kb. 1 órán át sütöm (ha van alsó-felső sütés) 200 fokon, rácson. Akkor tökéletes, ha kissé megfonnyadt, megráncosodott, DE nem k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, jól lecsurgatott fejes saláta külső levelét elrakjuk díszítésnek. A többi hozzávalót metéltnek összevágjuk, paradicsomot félbevágjuk, és kockára. A majonézből, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat hosszában kettévágjuk. A sárgáját a többi hozzávalóval együtt (a halról az olaj nagy részét leöntjük) aprítógépbe tesszük, és krémesre keverjük. Ha sűrű lenne, kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű