1 kg sertéscsülök (egészben, csont nélkül)
só
frissen őrölt bors
2 evőkanál olaj
4 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
60 dkg burgonya
30 dkg hagyma
1 csokor petrezselyem
1. Egy egész karajt be kell vagdosni 1 cm-enként. 2. Bepácolni magyaros fűszerkeverék, pirospaprika, olaj, vegeta, só, bors keverékkel egy éjszakára. 3. Másnap a hézagokba...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítem a pácot: A szegfűszeget, római köményt, édesköményt, borsot és sót, a mozsárban összetöröm, majd egy keverőtálba szórom. A rozmaring és kakukkfű leveleit lehúzom, és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy őzgerincformát kibélelünk baconszeletekkel keresztirányban úgy, hogy a kétoldalt kilógjon a szalonna. 3 szelet karajt kiveregetünk, sózzuk, majd lisztbe, a 2 felvert tojásba és...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA hússzeleteket kiklopfoljuk,sózzuk. Lisztbe,majd tejjel összekevert tojásba mártjuk,majd petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban fedő alatt kisütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes