menu

Családireceptkönyv.hu

Krumpliáfgyon, szalonnán sült sajtos virsli tányéron


Írta:

Elk. idő: 1,5-óra
Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



burgonya,
8 db. virsli,
30 dkg. füstölt főtt császárszalonna,
30 dkg. sajt,
900 gramm tejföl,
petrezselyemzöld,
só,
bors.


Elkészítés:



A krumplit egy kicsit elősütöttem, majd beletettem egy zsírozott tepsibe. Sóztam, borsoztam és megszórtam aprított petrezselyemzölddel. A szalonnát kisebb darabokra vágtam és rátettem az ízesített krumplira.
A virsliket bevágtam jó félig és egy csík sajtot tettem a résekbe.
A tejölt sóztam borsoztam tettem bele aprított petrezselymet, majd rákentem egyenletesen a virslikre. A maradék sajtot lereszeltem és megszórtam vele az egész rakottast.
Addig sütöttem amíg a sajt is megpirult.
Jó étvágyat kívánok.

Krumpliáfgyon, szalonnán sült sajtos virsli tányéron

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Anikó
Francia rakott burgonya
Francia rakott burgonya

1. A burgonyát meghámozzuk, egészben, sós vízben megfőzzük. Nem kell teljesen puhára, mert még sülni fog a sütőben 2. Ha a burgonya kihűlt, vékony karikára szeleteljük. 3. A...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Edit
BÁCSKAI RIZSES NEM HÚS
BÁCSKAI RIZSES NEM HÚS

A hagymát megdinszteljük olajon vagy vizen (vagy alaplén) Fűszerezzük a pirospaprika kivételével, összekeverjük. A tűzről levéve elkeverjük benne a pirospaprikát, és egy kis vizz...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bakonyi folytott hús
Bakonyi folytott hús

Elő veszek egy Jénai tálat!! Felszeletelem a tarját ,Jénai aljára pici zsírt vagy olajat teszek abba a tarja szelet én 2 db-szoktam attól függ mekkorák a húsok, a húsra rákarikázo...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
Krumpéis-sonkás-sajtos lepény
Krumpéis-sonkás-sajtos lepény

Elkészítése Először is főzzük meg a burgonyát, majd pürésítsük. Ha ezzel megvagyunk, akkor adjuk hozzá a tojást, a sót és a borsot, majd annyi lisztet, amennyi felveszi a nedves...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk