Húsos császárszalonna,
burgonya,
zúzott fokhagyma,
sült krumpli fűszerkeverék,
fehér bors,
petrezselyemzöld,
reszelt sajt,
Egy kicsi olaj.
A burgonyát meghámoztam, félbe majd negyedbe vágtam.
A húsos császárszalonnát kicsi kockákra vágtam és egy nagyon pici olajon félig megsütöttem.
A burgonyát betettem sülni, megszórtam a fűszerkeverékkel, zúzott fokhagymával, fehér borssal. Amikor majdnem kész volt hozzáadtam a szalonnát és a vele sült olajat és készre sütöttem.
2x4 db. tojást külön-külön felvertem, tettem bele egy- egy marék reszelt sajtot egy kis sót és petrezselyemzöldet. Egy kisebb serpenyőben külön megsütöttem őket, félbehajtottam majd háromszögekre vágtam.
Tejfölben kevert chili van hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
A kockára vágott hagymát olajon megdinszteljük, meghintjük paprikával, felengedem kevés vízzel, ezt egyszer elfőzöm, majd újra felengedem, hozzáteszem a rózsákra bontott karfiolt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet csíkokra vágom, a szalonnát, vöröshagymát felkockázom, a fokhagymát reszelem/aprítom. Egy nagyobb serpenyőben a szalonnát addig priítom, míg a zsírja kijön....
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KözepesA burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük és felkarikázzuk. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk és a kolbásszal együtt szeletekre vágjuk. A tejföl felébe belekeverünk 4 nyers...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA két csomag pudingporból a hagyományos módon pudingot főzünk. Ha kész a puding, itt adjuk hozzá a folyékony édesítőt vagy cukrot. A rizshez hozzáadjuk a tojássárgáját, fehérjét f...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű