Sajt,
só,
liszt,
tojás,
zsemlemorzsa,
olaj.
A sajtot szeletekre vágjuk sózzuk.
Ezután a lisztbe, a felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
A tojásba, zsemlemorzsába kétszer szoktam, hogy biztosan ne follyon ki.
Köretnek sült krumpli készült.
Hagyományos módon párolt rizst készítünk. A karfiolt sós vízben leforrázzuk és vajon elkezdjük párolni a fokhagymával. Hozzáadjuk a párolt rizst és felöntjük a tejszínnel. Alaposan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzt a finomságot garnírungként és egytál ételként egyaránt ajánlhatom. Ha fogyókúrás módon akarjuk elkészíteni, akkor sovány sajttal szórjuk meg, ha dúsabban, akkor füstölt sajttal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha vajat a Medve sajttal és a Camping sajttal habosra kikeverjük. A főtt tojásokat, az uborkát és a sonkát egészen apró kockákra vágjuk, a snidlinget felaprítjuk, és mindet a v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKarajszelet készítése: A fűszereket összekeverjük a zúzott fokhagymával, 2-3 kanál olajat keverünk hozzá, majd rákenjük a hússzeletekre, és legalább fél órát hagyjuk állni. E...
Elkészítési idő: 60 PERC Nehézség: Közepes