Nasi Goreng:
1 tasak Nasi Goreng AHG Fűszerpaszta
2-3 evőkanál olaj
250 g Garnélarák, nagyméretű
2 db felvert tojás
1 db tojás tükörtojásra sütve
600 g főtt rizs (3 dl nyers rizs főzve)
2 paradicsom apróra vágva
1 db zöld vagy piros friss chilipaprika
petrezselyem vagy koriander zöldje díszítésnek
Hevíts olajat egy Serpenyőben, vagy Wokban közepes-magas hőfokon, és dobd bele a Garnéla Rákokat. Süsd 2-3 percig, állandó kevergetés mellett. Add hozzá a karikázott újhagyma fehér részeit.
A Garnélákat/hagymát húzd a Wok oldalára, öntsd bele a felvert tojást, és süsd 1 percig. Add hozzá a főtt rizst és a Nasi Goreng Fűszerpasztát. Kevergetve süsd 3 percig.
Dobd hozzá a paradicsomot, és állandó keverés mellett süsd/főzd még 1 percig.
Még egy kis olajjal süsd meg a harmadik tojást tükörtojásnak.
Díszítsd a tükörtojással, újhagymával, finomra szeletelt piros/zöld csípős chilivel, petrezselyemzölddel, és tálald.
1. Főzzük meg a kölest három-négyszeres vízben az alábbi módon: a vízzel együtt tegyük föl a kölest és hagyjuk, hogy felforrjon a víz. Miután ez megtörtént, főzzük még 5 percig, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánokat megmossuk, és vastagabb (kb. 1 cm-es) szeletekre vágjuk. A tetejét rácsformában bevagdossuk, és megsózzuk, majd sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük a szeleteket...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1 nagyobb megtisztított zellergumót nagy lyukú reszelőn reszeld le. Keverj hozzá 1 tojást, 1 duci zúzott fokhagymát, sót, borsót, 1 csokor apróra vágott petrezselymet. Tegyél ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű