Libamáj, saláta, balzsamecet, olívaolaj, méz, só, bors
Először csinálunk egy szószt melyben megfürdetjük a libamájszeleteket.
2 rész olívaolaj, 1 rész balzsamecet, só, bors ezt összekeverjük és beleforgatjuk a libamájszeleteket és egy kicsit hagyjuk benne fürdeni.
Majd forró serpenyőbe megpirítjuk az egyik felét 3 perc alatt.Majd teszünk hozzá 1 rész mézet és a másik oldalát is megsütjük kb 1 perc. A tányérra teszünk salátát és a májat rátesszük és meglocsoljuk a szafttal melyben sütöttük a májat. Forró pirítós kenyérkékkel tálaljuk.
A mézet csak a végén szabad hozzáadni mert leég és keserű lesz.
1. Bulgur preliti sa vrelom vodom u koju ste dodali kocku za supu, dodati ulje i dobro izmjesati pa ostaviti pokriveno da odstoji dok sve ostalo ne pripremite. 2. Luk sjeci n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük és megpucoljuk. Amikor a tojások langyosra (de nem hidegre!) hűlnek, a sárgájukat villával összetörjük és a puha vajjal habosra keverjük....
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA kalóriamentes majonézt összekeverjük a görög joghurttal, a sóval és a borssal, valamint ízesítjük a citrom levével. Az alma magházát kivágjuk és nagyobb kockákra vágjuk. Az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bacon szalonnát grillen átmelegítjük. Ügyeljünk arra, hogy rövid ideig, s ezalatt összepondörödik, így lesz nagyon ínycsiklandozó és gusztusos. A gyümölcsöket megmossuk, felszel...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű