20db vékony palacsinta
1 cs vaniliás pudingpor
1 cs csoki pudingpor
1 cs puncs pudingpor
1 üveg magozott meggybefőtt
1 cs babapiskóta
1 főzet kávé
1 db rumaroma
7 evk kristálycukor
fahéj
1 l tej
instant kakaópor
26 cm-es kapcsos tortaformát folpackkal kibélelünk.
Kávét rumaromával összekeverjük.Babapiskótákat megmártogatjuk a rumaromás kávéban.A forma alját kirakjuk babapiskótával,hogy ne legyen hézag közötte.A vanilia pudingot megfőzzük 3 evk cukorral,fél liter tejben és a babapiskótára tesszük.Palacsintákat megtöltjük kakaóporral,összetekerjük,majd csigaformába fölhajtjuk,puding tetejére tesszük,kívülről haladunk befelé.Csoki pudingot megfőzzük 3 evk cukorral ,fél liter tejben-palacsinta tetejére tesszük.Meggyet lecsöpögtetjük csoki pudingra tesszük,megszórjuk fahéjjal.Meggylevet,felfőzzük 1 evk cukorral a puncs pudinggal,meggy tetejére öntjük.Hűtőben hűtsük.
A kekszet porrá őröljük. Az olvasztott vajja elkeverve a kivajazott tortaformába nyomkodjuk. Hüttbe rakjuk. A mascarponet a citromhéjjal és a porcukorral elkeverjük, a tejszínt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegfőzzük a kölest sima vízben, majd ha megfőtt, hozzákeverjük a rizslisztet, a kakaóport, és a nyírfacukrot. Ha nagyon keménynek érezzük, tegyünk bele kevés vizet. Kiolajozott tep...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 2 -3 kanál cukrot tegyünk egy edénybe és lassú tűzön kezdjük felolvasztani, amikor kissé barnává válik engedjük fel, hideg tejjel. Folyamatosan kavargassuk, amíg a cuk...
Elkészítési idő: 90 Nehézség: KönnyűPiskótakarika: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáját a cukor 1/3-val kihabosítjuk, a fehérjét a többi cukorral nem túl kemény habbá verjük. Üstbe, hablapáttal átszedjük a felvert...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes