-8-10 csirkecomb
-4 evökanál olivaolaj
-só,örölt bors
-Pikáns Narancsos Mártáshoz
-2 narancs leve
-2 evökanál méz
-2 evökanál barna balzsamecet
-1 evökanál ketchup
-1 teáskanál friss reszelt gyömbér
-3 cikk fokhagyma reszelve
1 pupozott evökanál étkezési keményitö// kukorica ///+
-pici so
-a hust megmossuk soval borsal és az olajjal alaposan összeforgatjuk
-tepsibe sorakoztatjuk
-lefedjük 30 percig sütjük, majd
-levesszük a foliat és még 20 percig piritjuk
-miközben sül a hús elkészitjük a mártást
-a hozzávalókat egy kisebb edényben összevegyitjük ,legvégén a keményitöt is beletesszük
-lassú tüznél kavargatva felforraljuk hogy szépen besürüsödjön
-a sült húst alaposan beleforgatjuk az édes -savanyú mártásba és forrón tálaljuk
-tálalhatjuk natur párolt rizzsel,burgonyával de zőldséggel is lehet tálalni
A tejszínt, a krémsajttal, a tojással és a sóval egy kézi habverő segítségével alaposan kikeverem, majd hozzáadom a lisztet és csomómentesre kavarom. A csirkemellet szélesebb cs...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA csirkemell előkészítéséhez Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellett felkockázzuk, és a massz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesHagymát megdinsztelem, közben hozzáadom a babot. Hozzáadom a gombát, sózom, nagy lángon hagyom, hogy elfőjjön a leve. Csirkemellkockákat beledobom, pár perc alatt kifegérednek....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük, fűszerezzük és átkenjük a mustárral. A felvert tojásokat a tejjel, 6 evőkanál liszttel, zsemlemorzsával kikeverjük. A 3 evőkanál lisztet egy tányérra t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű