2 kg dagado-
-1 kg szalonna
-5-6 cikk fokhagyma
-1 hagyma
-1 evokanal zsir
-1 evokanal cukor
-so
-1 mokkaskanal orolt szegfubors
-1 mokkaskanal orolt komeny
-1 mokkaskanal morzsolt kakukkfu
orolt feketebors
-orolt edes pirospaprika
a hagymat megpucoljuk es felvagjuk
-a zsiron uvegesre piritjuk amikor majdnem kesz
-hozzadajuk a fokhagymat
-ha kesz felrehuzzuk es belekeverjuk a cukrot
-a szegfuborsot,a komenyt,a kakukkfuvet ,a fekete borsot
-hagyjuk hulni
-a hust +szalonnat 2-3 cm csikokra vagjuk
-2-3 orat hideg helyre tesszuk majd ledaraljuk
-beledaraljuk a kihult hagymat is
-megsozzuk ,+ beleszorjuk a pirospaprikat
-a kolbaszmasszat 15-20 cm -re vagott beldarabokb toltjuk -
-ket vegen a belet behurkiljuk
-2 percre jeghideg vizbe rakjuk
-kivesszuk rudra akasztjuk
-masnapig hagyjuk szikkadni
-foliaba teve melyhutoben taroljuk
Először a hagymát és a szalonnát apró kockákra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, széleit néhány helyen bevagdossuk, hogy sütés közben ne púposodjon föl a közepük. Sózzuk, és őr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fasírtot begyúrom gombócokat gyúrok majd a közepében csinálok egy mélyedést belehelyezem a sajtot és ,amikor már majdnem kész a fasírt az utolsó percekben mindegyikben egy tojás...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A malachúst csontostól kb. 5 dekás darabokra vágom és jól megmosom. 2. A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom a húst. 3. Sózom, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz