Sertés rövidkaraj (1-2 szelet személyenként)
-10 dkg finomliszt
3-4 db tojás
10 dkg kukoricapehely
-15 dkg zsemlemorzsa
só ízlés szerint
bors ízlés szerit
napraforgó olaj (a sütéshez)
A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást,zsemlemorzsát
a kukoricapelyhet ,
Ez utóbbit aprítjuk ( lehet darálni ) oly módon, hogy durvább legyen, mint a zsemlemorzsa, de jól tapadjon a lisztezett, tojásozott húsokra.
összekeverjük a zsemlemorzsát + kukoricapelyhet
Bepanírozzuk a húsokat, majd forró olajban kisütjük.
Sós palacsinta tésztát készítünk, és kisütjük. A darált húst sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesítjük, és vajon megpároljuk. Ha szükséges, kevés alaplevet öntünk alá. A vörö...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa párolt zöldség....zöldségeket megpucoljuk és megpároljuk majd vajon megpirítjuk reszelt bundás hús.....A húst felszeleteljük majd kiklopfoljuk fűszerezzük....az almát megpucolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús szeleteket kiklopfoljuk. A tepsit kikenjük vékonyan vajjal, bele rakjuk a hús szeleteket, hozzáöntünk annyi tejet, hogy majdnem ellepje. A hús szeletekre tejfölt kenünk és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kockára vágott szalonnából kiolvasztom a zsírt, majd rádobom a felaprított vöröshagymát és megdinsztelem rajta.Ezután megszórom pirospaprikával, hozzáadom a felaprított paprikát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű