--10-12 karaj szelet
--20 dkg (trappista) sajt
--10 -12 sonka
-ízlés szerint só
-4-5 evőkanál mustár
ízlés szerint bors
-5 evőkanál (teljes kiőrlésű) búzaliszt
2 -3 teáskanál fűszerpaprika
3-4 evőkanál napraforgó olaj
--A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral.
-Hűtőbe tesszük egy órára.
Közben feldaraboljuk a sajtot.
Egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.
A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük.
--Megforgatjuk a paprikás lisztben és egymás mellé fektetjük a tepsiben.
--Tetejüket meglocsoljuk olajjal, enyhén megszurkáljuk és 25-30 perc alatt pirosra sütjük 190 fokra előmelegített sütőben.
Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. A gombát megmossuk, felszeleteljük. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a g...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kiklopfoljuk, az oldalán több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Olajjal meglocsoljuk, sózzuk és borsozzuk, őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával és zú...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karaj szeleteket kiverjük, és besózzuk. A tojásokat felverjük, megsózzuk. A sajtot (lehet edami, ementáli, pannónia, trapista, stb. ízlés szerint) lereszeljük. A húst lisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű