-2 kisebb friss csülök( a kuktába férjen be )
-ketchup és mustár egyenlő mennyiségben,ehhez képest méz és citromlé fele mennyiségben,só,bors,őrölt kömény,kakukkfű,babérlevél
-2-3 cikk fokhagyma,
-1 vöröshagyma
-1-1,5 dl sör ,só,bors
a csülköt kuktában a fokhagymával,vöröshagymával,babérlevéllel és szemes borssal odakésztijük,sózzuk majd 50 perc alatt megfőzzük
-kivesszük,kihűtjük
-mustárból,ketchupból,mézből,fűszerekből és citromléből annyit keverünk össze,hogy alaposan bekenegetjük a csülköt és kevés még maradjon is
-magas falú edénybe tesszük ,kevés sört öntünk alá,sülni tesszük,időnként kivéve locsolgatjuk saját levével
-ropogós pirosra sütjük
A káposztalevelekből a szár vastag részét kivágjuk. A savanyú káposztát megízleljük, ha túl savanyú, jól kimossuk, kicsavarjuk. A húst apró darabokra vágjuk, megsózzuk, fűszerezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szűzpecsenyét besózom, borsozom és a felolvasztott zsíron mindegyik oldalát megpirítom, majd mustárral megkenem és alufóliába csomagolva félreteszem. Az apróra vágott hagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tarját felszeleteljük és kiklopfoljuk. 2. Sóval, borssal, pirospaprikával mindkét oldalát befűszerezzük. 3. Aki szereti mustárral is megkenheti. Puhább és ízesebb lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA felszeletelt sertéshúst megsózzuk, megborsozzuk, fokhagymával bedörzsöljük és diónyi, apróra vágott vöröshagymát szórunk rá, majd megolajozott vagy vajazott alufóliába csom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű