-2 friss ( kb.1,2-1,3 kg) csülök
-só, tetszés szerint
-szemes bors,babérlevél
-5-6 cikk fokhagyma
-2 teáskanál pirospaprika
-a csülköt feöntjük vizzel
- kb 2 evőkanál sót, fűszerezzük és vajpuhára főzzük
-kicsontozzuk ,nagyobb darabokra vágjuk
-a zúzott fokhagymát elkeverjükk a pirospaprikával meg 1-2 merőkanálnyi csülöklével,beleforgatjuk a húsdarabokat,hogy jól bevonja a húst
-egy tiszta 2 literes műanyag palacknak levágjuka felső részét ,a húsdarabokat belenyomkodjuk úgy ,hogy az esetleges hézagokat kitöltse a fűszeres lé
-Hűtőszekrényben legalább 1 napig dermesztjük,majd ollóval óvatosan ,felvágjuk a palackot és kiboritjuk belőle a megdermedt csülöksajtot
-tetszés szerint szeleteljük és zöldségekkel kináljuk
A húst szeletekre vágjuk, mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A szalonnát felkockázzuk és zsírjára pirítjuk, majd a pörcöt kiszedjük. A megmaradt zsiradékon a hús szeletek mindkét o...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA húst lehártyázzuk, besózzuk és egy kevés olajon hirtelen körbesütjük, hogy kapjon egy kis kérget. Ezután kiolajozott tepsibe tesszük és a 70 fokos sütőben körülbelül 45 perc alat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst hideg vízben megmossuk, lecsepegtetjük. 2. Megpucoljuk a fokhagymát, és a húsba egy vékony pengéjű kést beleszúrunk, és ebbe a lyukba belenyomjuk a fokhagymagerezdeket e...
Elkészítési idő: 2 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és a zúzott fokhagymával együtt pirítani kezdjük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, hozzáadjuk, amikor a hagyma már üveges. 2-3 percig pirítjuk, majd felöntj...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes