-Kovászos uborka
-tojás
-liszt
-zsemlemorzsa
-zsiradék a sütéshez
-a kovászos uborkákról a nedvességet leitatjuk
-négybe vágjuk
-ugyan úgy mint a rántott húst panirozzuk
-liszt ,felvert tojás ,zsemlemorzsa
-zsiradékon megsütjük
-lehet késziteni mellé mártogatós szószt is
A meghámozott, kockára vágott burgonyát enyhén sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük a levétől, egy tálban villával összetörjük és hűlni hagyjuk. Közben egy lábasban odatesszük forr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában, enyhén sós vízben megfőzzük, leszűrjük, hagyjuk kihűlni. „Lapjában” kettévágjuk, a belsejét kiskanállal kikaparjuk úgy, hogy kb. 1/2 cm-es fala maradjon. A kiv...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA májat megtisztogatjuk az epétől a hártyáktól és apróra daraboljuk. a hagymát nagyon apróra vágjuk , vagy lereszeljük , a fokhagymát áttörjük .A hozzávalókat 1 kis tálba rakjuk ,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat megpucolom, és minél kisebbre felaprítom. Az olajon megfuttatom, hagyom összeesni. Hozzá adom a mézet vagy édesítőt, és a csokorba kötött zöldfűszereket. Én nem szerete...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz