menu

Családireceptkönyv.hu

Tepsis oldalas hordóburgonyával


Írta:

Elk. idő: 60
Adag: 6 adag
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kg húsos oldalas
személyenkénk legalább 2 közepes nagyságú burgonya
ahány burgonya annyi virsli
ugyan ,annyi bacon szelet
só,bors ,pikáns ketchup

Elkészítés:


az oldalast előre elkészitjük kb.1-2- órával befűszerezzük és hideg helyen pihentetjük
közben megpucoljuk a burgonyákat .kifurjuk és mindegyikbe egy -egy virslit dugunk,,kivül betekerjük egy-egy szelet baconnal ,fogvájóval rögzitjuk
egy tepsit kikenünk egy kevés zsiradékkal belehelyezzük az oldalast s körbe rakjuk a burgonyával...még azt a burgonyákat is bele helyezhetjük amit a burgonyából fúrtunk ki
pici vizet öntünk alá ,fóliával betakarjuk....kb.45 perc mulva levesszük a foliát és addig sütjük amég szép piros nem les

Tepsis oldalas hordóburgonyával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Ragacsos sült oldalas
Ragacsos sült oldalas

A húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben körülbelül 1 órán át főzzük. A kechupot, az őrölt borsot, a mézet,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszeres tepsis tarja
Fűszeres tepsis tarja

A tarját ujjnyi szeletekre vágom, a fokhagymával, sóval, borssal, majorannával és köménymaggal fűszerezem. Éjszakára hűtőbe teszem pihenni. Másnap kevés olajon mindkét oldalát elős...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alexandra
Karajba zárt csülök
Karajba zárt csülök

A csülköt előző nap főzzük puhára kb 1,5 óra alatt és hagyjuk a levében kihűlni. Másnap szeleteljük fel fel apró darabokra. A hagymát vágjuk apróra és dinszteljük meg kevés olaj...

Elkészítési idő: 4 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Hajni
Bujtatott pörkölt
Bujtatott pörkölt

A húsból pörköltet készítünk, majd a megfőzött burgonyát meghámozzuk, áttörjük, s hozzákeverjük a tejfölt. Egy tűzálló edényt kizsírozunk, a burgonya felét beleöntjük, elsimítjuk,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk