Tök
Hagyma
Paprika, paradicsom
Kapor
Olaj
Liszt
Ecet
Só, bors
Pirispaprika
Cukor
Tejföl
Vegeta / leveskocka
Hagyma apróra, olajon pirítgat.
Bele pirospaprika, majd a paradicsom és paprika, só, bors. Főz egy kicsit.
Bele a tök, kapor, vegeta/leveskocka, só, bors. Víz. Főz.
Tejfölös habarást kever, bele zutty.
Pici ecet, cukor.
Kóstol, utána ízesít, megeszi. :-)
A kelkáposztát laskára vágom, apró kockára vágott krumplival oda teszem főni annyi vízben kb, félig legyen csak a káposzta alatt, sózom, teszek bele 1 mokkáskanál majorannát,kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 fej hagymát megpucolunk, apró kockákra vágunk, majd 2 ek. olajon pirítani kezdjük. Amikor üvegessé vált, kevés vízzel felöntjük, kicsit pároljuk. Ha a vizet elfőtte, mehetnek be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vágjuk, és annyi hideg vízben, amennyi bőven ellepi, feltesszük főni. A hagymát meghámozzuk. A szárzellert és a petrezselymet megmoss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztát megmossuk, lecsöpögtetjük, torzsáját kivágjuk, leveleit ujjnyi vékony csíkokra szeleteljük. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a fokhagymát és a köménymagot teat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű