menu

Családireceptkönyv.hu

TÖLTÖTT KENYÉRCIPÓ


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1-kg-os parasztcipó tetejét levágom. A kenyér belsejét a széleibe kihúzom, 8-10 db főtt tojással körberakom. 1 kg jófajta házi savanyú káposztát egy fej hagymával megdinsztelem.Ha kihűlt, lerétegezem a jó puhára főtt és kihűlt, kicsontozott füstölt csülökkel úgy, hogy a káposzta és a húsrétegek közé tejfölt is teszek. Visszarakom a kalapját, szorosan fóliába tekerem és a sütőben jól átforrósítom, hogy az ízek összeérjenek. Jó ha egy éjszakát pihen.

Elkészítés:


Úgy szeletelem mint a tortát

People

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Diós szempár
Diós szempár

Elkészítése: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 4 részre osztjuk. Külön-külön 25 × 39 cm-es tepsi nagyságúra nyújtjuk, majd megkenjük baracklekvárral, megszórjuk cukros dióval é...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrógomboc Leves
Túrógomboc Leves

A túrót összekeverjük a búzadarával, a tojásokkal, csipetnyi sóval és egy kevés cukorral, vagy folyékony édesítővel. Legalább fél órát állni hagyjuk. A tejet felforraljuk, sózzuk...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Omlós Almás
Omlós Almás

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tari Éva
Darálós keksz
Darálós keksz

Összegyúrni, klasszikus húsdarálón a formán átnyomni, sütés előtt cukorral megszórni.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk