• 2 evőkanál eritrit
• 1 evőkanál vörös áfonya
• 1 evőkanál mazsola
• 1 evőkanál aszalt almakarika vagy friss reszelt alma
• 2 dl tej
• 2 dl víz
• fahéj ízlés szerint
A tejet a vízzel felforrósítjuk, majd beletesszük a többi hozzávalót és kb. 5-6 perc alatt puhára főzzük. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető vagy anélkül is.
Egyszerű, egészséges, gyors, tápláló reggeli!
Elkészítés: Először a száraz hozzávalókat tesszük egy nagyobb keverőtálba, hozzáadjuk a tejet, a tojásokat és a zsírt. Az egészet alaposan elkeverjük robotgéppel. Egy közepes m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskótát a szokásos módon készítjük el. Felverjük a tojások sárgáját habosra a sütőporral, édesítővel, vízzel és sóval. Összedolgozzuk óvatos mozdulatokkal a felvert tojások fehé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet összetörjük és egy tálba tesszük a vajjal, vaníliás cukorral és tejszínhabbal együtt, robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt tortaformába simítjuk. A pudingport elke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű