40 dkg cékla
40 dkg alma
citromlé, édesítőszer, só
A céklát nagy lyukú reszelőn nyersen lereszeljük, pici sót teszünk rá.
Az almát szintén lereszeljük és pici citromlével megöntözzük.
Kis állás után összekeverjük a céklát és az almát.
Aki igényli, kevés édesítőszerrel édesítheti.
A spárgát megtisztítjuk, enyhén sós, cukros vízben roppanósra főzzük. A burgonyát héjában megfőzzük, félbe, majd szeletekre vágjuk. A citromot félbevágjuk, egyik felének kiprésel...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: Könnyű1. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízb...
Elkészítési idő: 1 éjszaka Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, majd hosszában kettévágjuk. A sárgáját áttörjük egy villával, majd a sajttal krémesre keverjük, majonézzel, sóval, borssal ízesítjük. A kész masszát vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűReis garen. Den Tunfisch gut abtropfen lassen. Die Zwiebeln, Gewürzgurken und Tomaten in feine Würfel schneiden. Die Mayonnaise mit einem Schluck Gurkenwasser cremig aufschlagen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű