1 kg burgonya
2 hagyma
6 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
1 evőkanál mustár
6 evőkanál sör
só, bors
A burgonyát megmossuk és héjastól főzzük 15-20 percen át.
Majd meghámozzuk és felszeleteljük.
A hagymát is megtisztítjuk és felvagdossuk, hozzákeverjük.
Az olívaolajat, a mustárt, a balzsamecetet és a sört összekeverjük, majd ráöntjük a burgonyára, hogy mindenhol érje.
Sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
Ropogós finomság, mindenki szereti! Ha unod a megszokott köreteket, ezt érdemes megsütnöd!
A bulgurt megfőztem ( 1.5x -es vízzel sóval felforraltam bele a megmosott bulgurt, újra felforraltam letakartam levettem a tűzről és min 20 percet hagytam békén) Egy tálba tettem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megpucoljuk, kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Még forrón áttörjük, és hagyjuk kihűlni. Kihűlés után hozzákeverjük a gyengén felvert tojásokat, a sót, a tej...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA krumplikat nem pucoljuk, csak körömkefével (vagy dörzsi szivaccsal) alaposan lecsutakoljuk. Héjában majdnem teljesen puhára főzzük. Leszűrjük, leszárogatjuk a burgonyákat, majd...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet apróra vágjuk, megfűszerezzük, majd olajon megpirítjuk a hagymával. Ezután kis vízzel puhára főzzük. Ha a hús megfőtt, hozzáadjuk az apróra vágott b...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű