1 uborkát, 1 cs retket, 1 szép sárgarépát,
1 cs zöldhagymát, 1 erős hegyes paprikát,
1 fej salátát, 1-2 almát gyaluljunk le vagy
Vágjunk apróra
Egy doboz kefirt, 1 citrom levét keverjünk össze,
Sózzuk, borsozzuk és locsoljuk meg a salátát.
A tojásokat megfőzzük, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vagdossuk, ráöntjük a citromlevet és hozzáadjuk a tojásokhoz. A joghurtot, a tejfölt, a mustárt és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót alaposan összetöröm, hogy a végén jól kenhető, sima legyen. A vöröshagymát nagyon apróra kockázom. A túrót elkeverem a tejföllel, a hagymával; hozzáadok annyi pirospaprikát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát sós vízben kifőzzük, kihűtjük. A zöldségféléket kis kockákra vágjuk. A kihűlt tésztát a majonézzel, a tejföllel és a zöldségekkel összekeverjük, ízlés szerintsózzuk,...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA mascarponét összekeverjük a citrom levével és lereszelt héjával. Hozzáadjuk a tonhalkonzervet a levével együtt. Törött borssal, sóval ízesítjük, végül krémesre keverjük. Friss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű