1 fej káposzta,
3-4 db sárgarépa,
Kígyó uborka,
10% ecet,kb.
2 kanál cukor,
Só
Reszeld le jó vékonyra a káposztát (torzsáját nem)
Reszeld, hozzá a sárgarépát az uborkát sózd meg egy kicsit,
Hagyd állni, hogy levet ereszen.
Két kanál 10% ecetet önts rá és kb. 2 kanál cukrot, keverd át jól (kóstold meg, ha még kel hozzá ecet vagy cukor tegyél még hozzá).
Tehetsz hozzá még akár fokhagymát és köményt is, én most ezeket ki hagytam.
Tedd a hűtőbe legalább 1 órára, utána fogyasztható is
A burgonyát héjában megfőzzük. Mikor megfőtt megpucoljuk, cikkekre vágjuk. A vöröshagymát felkarikázzuk. A tejfölt, joghurtot, majonézt, sót, borsot összekeverjük és a zöldségekre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA keményre főzött tojásokat feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Az uborkát és a hagymát is felszeleteljük, hozzákeverjük. A majonézt, a citromlét, a tejfölt és a fűszereket össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojásokat keményre főzzük és meghámozzuk. 2. A tojás sárgából az olajjal, mustárral friss majonézt keverünk, sóval és citromlével ízesítjük, majd tejföllel hígítjuk. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, hideg vízben hűlni hagyjuk, majd meghámozzuk. Az apró kockákra vágott sárgarépát, krumplit és a zöldborsót külön-külön kevés sós vízben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű