Ket nagyobb csirkemell, 25 dkg.gomba, so, bors , olaj,fel hagyma ,petrezsejem, sajt.
A csirkemelleket szeleteljuk ,sozzuk ,borsozzuk,klopfoljuk.A hagymat olajban dinszteljuk,beletesszuk a gombat es petrezsejmet ,sozzuk borsozzuk ,megparoljuk.
A hus szeleteket egy tepsibe tesszuk, amibe elobb egy kis olajat ontottunk,meg kenjuk a szeleteket a gombaval es teszunk ra egy egy szelet sajtot is.Megsutjuk.
Alufolia alatt sutjuk 20 percig aztan levesszuk es addig sutjuk amig ra olvad a sajt es egy kicsit megpirul,
A húst felkockázzuk. A bundához egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk.Mivel nekem nagyon sűrű lett a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA húst apró kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, és negyedbe, majd pedig szeletekre vágjuk (nem kell aprónak lennie). Az ananászt, ha nem konzervet használunk, vagy ha szeletelt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KözepesSzétvágjuk a csirkét, megsózzuk, borsozzuk, és legalább 1 óráig állni hagyjuk. A füstölt szalonnát ledaráljuk, a vöröshagymát lereszeljük, és összekeverjük a szalonnával. A csirked...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a csirkemelleket tisztítsuk meg és csíkozzuk fel. Csirkemell csíkok tempurában recept lépés Jeges hideg víz alatt mossuk át, majd öntsük le róla a vizet. Egy másik tál...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű