Az egyik legkönnyebben összedobható vacsi, de csoda fincsi! Garantáltan a kedvenceid közé kerül! :)
Hozzávalók:
15 dkg rizs
15 dkg mirelit borsó
20 dkg kukorica
5 dkg olajbogyó
6 virsli
egy maréknyi koktélparadicsom
friss bazsalikom
olívaolaj
só, bors
A rizst a megszokott módon feltesszük főni, majd hozzáadjuk a borsót is és fűszerezzük. Amíg megfő, a kukoricát lecsöpögtetjük és az olajbogyót is felvagdossuk. Megfőzzük a virsliket, majd felvágjuk őket. A rizst hagyjuk készre főni, akkor jó ha nem ragad. Mikor készen van hozzáadjuk a kukoricát és a virslit, majd az olajbogyót is. Tálaláskor megszórjuk friss bazsalikommal és koktélparadicsommal.
sütőt előmelegítjük 200 fokra • az első 5 hozzávalót (azaz a zöldségeket, a bab kivételével) egy nagy tepsibe szórjuk • meglocsoljuk kevés olívaolajjal, fűszerezzük, jó alaposan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKifőzöm a tésztát és leszüröm. Beáztatom a mazsolát. A tejszínt,a tojásokat ,cukrot mazsolát, tésztát összekeverem. Kizsírozott Jénai tálba öntöm és 150 fokon szép pirosra süt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: 1. lépés A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük. 2. lépés Közben a spenótot megtisztítjuk az erős száraktól, megmossuk, és egy nagy edényben úgy vizesen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkenyerek egyik oldalát megkenjük a majonézzel, mustárral. Tetejükre sonkát, sajtot teszünk, és összeforgatjuk őket. Enyhén sózott, borsozott tojásba mártogatjuk a szendvicse...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű