5 kicsi főtt vagy sült cékla, 1 csésze aszalt szilva, 3 evőkanál hidegen sajtolt olívaolaj, 2 evőkanál szezámmag és lenmag keveréke, egy nagyon kevés só.
A céklákat vágjuk kockára, az aszalt szilvát is daraboljuk fel. A magokat keverjük el olívaolajjal, majd öntsük a céklával elkevert aszalt szilvára.
A cékla nem csak nagyon finom, hanem segíti a máj optimális működését is. Az aszalt szilva csökkenti a gyomorsavat és megakadályozza a székrekedést, tisztít.
Forrald fel a vizet, főzd meg a tésztát. Amíg ez elkészül a ricottát,a fokhagymát, a frissen őrölt borsot és a sót keverd össze egy kis edénykében. Ez lesz a mártásod a salátára, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát megpucoljuk és lereszeljük. Belekeverjük a narancslevet, a fűszereket és az olajat. Pár óráig állni hagyjuk. A salátát a száraz serpenyőben megpirított szezámmaggal me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű