300g Keltes élmény gluténmentes paleo lisztkeverék
5tojás
30ml citromlé
80ml víz
A darálthúsos töltelék
kb 50dkg darált hús
1 fej hagyma
2 cikk fokhagyma
vaj vagy kacsazsír 2 ek
só, bors
1 bio paradicsompüré (kb 80g)
A hozzávalókat összedolgozzuk, 20 percig hideg helyen pihentetjük! Majd ketté osztjuk, hosszúkás alakúra sodorjuk, a képek alapján, a kiválasztott töltelékkel megtöltjük. 180 fokon 35-40 percig sütjük.
A zsiradékon lepirítjuk a hagymát, fokhagymát, hozzáadjuk a darálthúst, sózzuk, borsozzuk. A paradicsompürét is hozzáadjuk. Mikor finom, csillogós, krémes állagot kap a darálthúsos alap, akkor jó. Cheddar sajttal, paradicsommal vegyítve megtöltjük a csónakokat.
lovelypaleoinspiration.blog
A lisztet a sóval és a borssal elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat, és apránként a vizet. Épp annyi víz kell hozzá, hogy a kezünkhöz már ne ragadjon, de még jó puha legyen. Ezért lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz orsótésztát és egy kevés mexikói zöldséget sós vízben kifőzzük. Amíg fő, elkészítjük a ragut. A vöröshagymát, a lecsepegtetett tonhalat, paradicsomot, fokhagymát olívaolajon ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHAGYMÁT ÉS A KRUMPLIT APRÓ KOCKÁKRA VÁGTAM...A HAGYMÁT MEGPÁROLTAM MAJD HOZZÁTETTEM A KRUMPLI ÉS A FELSZELT PAPRIKÁT PARADICSOMOT BELESZELTEM A VIRSLIT MEGSZÓRTAM PIROSPAPRIKÁVAL ,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz