570 g csemegekukorica
400 g ananászkonzerv
300 g tejföl
2 ek majonéz
só ízlés szerint
fehérbors ízlés szerint
A 2 kispohár tejfölt összekeverjük a 2 ek. majonézzel, sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a kukoricát, ananászt, és jól összekeverjük.
Tetejére díszítésként egy karika ananászt teszünk. Betesszük 2 órára a hűtőbe. Sült húsok, rántott húsok mellé kiváló köret.
Spätzle: Salzwasser in einem großen Topf zum Kochen bringen. Mehl, Eier, Salz und Wasser glatt rühren. Den Spätzleteig solange glatt rühren, bis er Blasen wirft. Den Teig durch...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A paradicsomot vékony szeletekre vágom, egy tálon elrendezem, megszórom apró kockákra vágott vöröshagymával. 2. Salátalevet készítek vízzel, ecettel, sóval és cukorral és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát egy tálba tesszük, hozzákeverjük a hagymát is. A többi hozzávalót egy kis edénybe öntjük és jól összekeverjük, majd ráöntjük a zöldségekre és jól összedolgoz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser bissfest garen, dann abgießen und abtropfen lassen. Die Eier schälen und vierteln. Die Tomaten waschen, trocken tupfen, ebenfalls vierteln und dabei von...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű